Mn #3 - AI og bid caps

Mn står for Marketing Notes.

Deler notater og andre ting som har fanget oppmerksomheten min den siste måneden.

Denne måneden har jeg mest av alt dypdykket i AI. Jeg er helt overbevist om dette er en teknologi som vil påvirke oss mye mer enn hva internett så langt har gjort.

🔥 Spennende funn

  • Alle våre Meta-annonser kjører nå med bid cap's. Siste 7 dager i skrivende stund gir oss en 6x ROAS på alle annonsene våre. Fungerer veldig bra for oss i toppen av trakten, men sliter litt med å få det til å gå i bunn av trakten.

Noen av dere som har erfaring med bid caps på Meta/Facebook? Tar gjerne en prat og utveksler erfaring.

  • Jeg er dypt fasinert over hva AI kan gjøre for netthandel. Vil gjerne høre fra andre som dypdykker i det samme. Meetup?

🔍 Utforsker disse

  • Google Chat. Vurderer å bytte ut Slack. Den koster mye og innoverer lite. Kan Google tilby et alternativ? Koster ikke ekstra når vi allerede har Google Workspace.
  • Google Colab. Her kan jeg kjøre Python kode. Bruker selvfølgelig OpenAI til å skrive all koden, siden jeg knapt kan skrive en linje selv.

🤔 Ting jeg grubler på

Orden og Kaos: Vi er fanget i binær tenkning—enten er ting rasjonelle (orden og regler) eller de er kaotiske. Men hva om magien faktisk oppstår i kaoset? Orden og regler tilbyr oss et veikart, men det er i kaosets uforutsigbarhet at vi ofte finner X-faktoren for suksess. Spørsmålet er: Hvordan kan vi balansere disse motsetningene for å skape noe genuint banebrytende?

📚 Bøker