Om Marketing.no

Marketing.no er en tumleplass for ideer innen markedsføring, innovasjon og forretningsutvikling.


Et uformelt nettsted, en lekeplass og en kolleksjon av ferske ideer om kreativitet, systemer, hvordan ideer sprer seg, kognitive biaser og andre grener av markedsføring.

Målgruppen er markedsjefer, gründere, og andre med ansvar for vekst og markedsføring i organisasjonen.

Kenneth Dreyer

Kenneth Dreyer er gründer av We Are Brands, et netthandelsselskap og ventures-selskap med base i USA og Australia. Selskapet opererer en rekke forskjellige konsepter og sender varer til titalls forskjellige land.

I 2020 bisto Kenneth med lanseringen av Oslo’s første premium co-working space, Factory Tøyen — et sted for kreativer og orginaler i Oslo. For Kenneth, så var dette mer enn bare enda et selskap. Et mange år med variert suksess med å balansere mellom jobb- og privatliv, så har dette blitt et prosjekt hvor målet er å identifisere, forstå og implementere “work-life harmony”. Factory Tøyen er et prosjekt i samarbeid med Amalie Kristoffersen (gründer), som også er Kenneth’s samboer.

På veien hit har Kenneth hentet erfaringer fra å jobbe med flere av Norges største merkevarer (Kenneth er medgründer av byrået Inevo, hvor han solgte seg ut i 2016), hvor fokuset har vært på både strategier og taktikker for vekst. To av hans egne nettbutikker ligger i topp 1% på plattformen Shopify, og hans aller første betalte oppdrag på nett var da han laget nettside for hjemkommunen Ringsaker i en alder av 13 år.